Ένα εργαστήριο στα πλαίσια του οποίου οι επισκέπτες μπορούν να ετοιμάσουν cocktail bitters από τα δάκρυά τους, διοργανώνει το studio των Bompas & Parr, το οποίο εξειδικεύεται στον σχεδιασμό εμπειριών και τη γαστρονομική έρευνα.
Η ομάδα των Bompas & Parr διοργανώνει το εν λόγω event, στις 15 Δεκεμβρίου, στο Βρετανικό Μουσείο Φαγητού (BMOF), με στόχο να μπορέσει όποιος το επιθυμεί, να δημιουργήσει το “πιο έντονο και προσωπικό χριστουγεννιάτικο δώρο” ή αλλιώς “το δώρο του εαυτού του”.
Στα πλαίσια του εργαστηρίου, το οποίο τιτλοφορείται Bitter Tears Workshop, οι Bompas & Parr θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να συλλέξουν και τα τρία είδη δακρύων: βασικά, αντανακλαστικά και συναισθηματικά.
Για τον σκοπό αυτό, ειδικός χώρος εντός του BMOF θα είναι στολισμένος με κεριά και θα παίζει κλασική μουσική, ενώ θα επιστρατευθούν ακόμα και μασάζ στα βλέφαρα και μυρωδιά μινθόλης, για να παραχθούν και να συλλεχθούν τα δάκρυα του κοινού.
Πηγή